Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  Dnevne sobe Alples

DNEVNA SOBA ALPLES GLOBUS

Spoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. Uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati lepo dopolnjujejo prav vsak prostor vašega stanovanja in ustvarjajo dom usklajenega značaja.


DNEVNA SOBA ALPLES TREND - ČEŠNJA

Dnevna soba se z dnem 23.01.2017 ukine.

Umirjene dnevne sobe brezčasnega designa. Z nekaj dodatnimi elementi lahko opremimo tudi jedilnico, delovni kotiček ali za navdušene bralce - domačo knjižnico.DNEVNA SOBA ALPLES PRIZMA -25%

25% AKCIJSKI POPUST - Akcija je podaljšana do 30.09.2017 !!!

Eleganten program v kombinacijah bele, oreha in peščene barve omogoča tako moderne linijske kot klasične postavitve. Čiste linije popestri dekorativna letev v barvi oreha na lakiranih frontah - oblikovna značilnost programa.
DNEVNA SOBA ALPLES NIRVANA

OBVESTILO: Dnevna soba Nirvana se bo v kratkem nehala proizvajati, zato se trenutni dobavni rok podaljšuje na 60 dni (naročila pa so še vedno možna). Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Moderna dnevna soba NIRVANA iz Alplesa je mladostno igriv program.

Hrastovi obodi elementov z zaokroženimi stranskimi robovi dajejo pohištvu mehkobo, istočasno pa delujejo kot okvir belim vratom in predalom, ki se odpirajo na pritisk (push sistem). Notranjost odprtih delov pohištva je dopolnjena s sivimi elementi, za njihov živahen videz pa poskrbijo dekorativni elementi v sončno rumeni barvi.

Velik izbor funkcionalnih nizkih elementov, srednje velikih ter visečih elementov omogoča kreativnost pri opremljanju.


Prikazano 1 do 4 (od skupaj 4 ) Strani:   1 


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran