Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  Kuhinje SVEA

Kuhinja Svea CARISSA

Kuhinja čiste arhitekture...

 

Kuhinja Carissa žal ni več v prodaji... 


Kuhinja HORTENZIJA Megastrg (Svea)

Presenetljiva barvna kombinacija sodobne kuhinje. Bela ali vanilijeva barva kot večno vedra in lahkotno poživljajoča ter češnjeva, polna vznemirljive energije. Hortenzija je na voljo tudi v barvah bukve, javorja, oreha in oker ali pa v kombinaciji elementov iz barv, kar predstavlja ekstravaganten učinek ustrvarjalne domišljije.

Kuhinja Svea ROSA

Prečiščene linije in sodoben design.
Elegantna kot cvet, po katerem je dobila ime Rosa navdušuje s svojo izjemno dovršeno obliko in daje vašemu bivanju popolnoma nove razsežnosti. Balzam za oči in dušo po napornem vsakdanu ustvarja v vašem domu neponovljive in posebne trenutke. Prečiščene linije in sodoben design zadovoljijo še tako zahtevne.
Posebna novost so viseči elementi z drsnimi steklenimi vrati, ki v kuhinjo vnašajo vedrino in še več zračnosti ter izpostavljajo njeno praaktičnost. Okrasni elementi ter zaključne stranice vrat in predalov imajo mehko zaobljene robove, predalniki pa priročne in velike shranjevalne prostore. Kuhinja, narejena po meri sodobnega človeka, dopušča možnost vaše lastne ustvarjalne domišljije.
Prefinjen siv osnovni barvni ton se čutno prepleta s poljubnimi barvnimi kombinacijami. Barvno sožitje zaokrožujejo okrasni elemnti in zaključne stranice v naravni barvi javorja.

Kuhinja Rosa žal ni več v prodaji... Kuhinja ANGELIKA Megatrg (Svea)

Elegantna igra svetlobe v različnih svetlih materialih...

Kuhinja OLEA Megatrg (Svea)

 

Sodobna kuhinja čistega užitka - v sijajni belini in obrobi ameriškega oreha. Ravne linije pohištva popestrijo ekstravagantni kvadratni ročaji iz nerjavečega jekla.
Odlično razporeditev kuhinjskih elementov zaobjame moderna miza, ki obkroži delovni pult in kuhinjski prostor. Fronte s tankimi linijskimi inox ročaji za pogledi skrivajo vse želje po vrhunski kuhinji.


Kuhinja CLIVIA Megatrg (Svea)

Uravnoteženo razmerje med klasicizmom in funkcioanalnostjo, profiliranimi vrati, pilastri, stekli v Tiffany tehniki in širokimi globokimi predali, s sredinsko postavljenim vodnim blokom v kerrocku so odlike kuhinje Clivia.
Clivia v kombinaciji tople vanilije in bukovega lesa z izvirnimi elementi s pletenimi košarami omogoča spontan prehod v jedilnico.


Kuhinja PINA Megatrg (Svea)

Lahkotno, enostavno, ne preveč in ne premalo...

Kuhinja Svea LINA

Dinamična kombinacija materialov, postavitev in barv...

 

Kuhinja Lina žal ni več v prodaji... 


Kuhinja Svea NEŽA

Enostavne, čiste oblike...

 

Kuhinja Neža žal ni več v prodaji... 


Kuhinja MIRABELA Megatrg (Svea)

Kdor išče popolnost, najde kuhinjo Mirabela...

Prikazano 1 do 10 (od skupaj 13 ) Strani:   1 2 


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran