Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  


24/02/10

Vgradne omare ALPLUX AKCIJA -20%


VGRADNE OMARE IZ ALPLESA - ŽE NA VOLJO

Do konca julija 2010 vam za naročila vgradnih omar Alp'lux priznamo 20% PROMOCIJSKI POPUST (velja ob plačilu v gotovini).

 

V podjetju Alples so ponudbo pohištva razširili s programom vgradnih omar Alp'lux. ALP'LUX je linija vgradnih omar in predelnih sten z drsnimi vrati, ki z rešitvami po meri zagotavljajo popolno prilagajanje prostora: ustvarjanje novega s predelitvami, izkoriščanje obstoječega z zapolnitvami od stene do stene, od tal do stropa.

Alp´lux so vgradne omare in predelne stene z drsnimi vrati za različne rešitve opremljanja bivanjskih prostorov po meri. Njihova posebna prednost je, da se z izborom odličnih materialov skladajo z ostalimi pohištvenimi programi Alples.

Z vgradnimi omarami Alp´lux so na voljo nove rešitve prehodov med prostori, kjer bo omara ali elegantna predelna stena ločevala in povezovala hkrati. Posebnosti prostora niso več ovira. Izkoristi se lahko prav vsak kotiček, tudi v zahtevnejših prostorih kot so mansarde, stopnišča, prostori nepravilnih oblik. Primerne so predvsem tam, kjer se srečujemo s:

 

Nekaj iz ponudbe garderobnih in vgradnih omar si oglejte tukaj.


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran